Jag bygger mitt IT-företag från grunden, bokstavligt talat!

God eftermiddag på er alla mina fina läsare och välkomna in till bloggen. Det är många spännande saker som är på gång just nu, så jag kände att jag ville berätta för er om det, här i bloggen idag. Jag ska starta upp ett IT- företag. Här ska vi tillhandahålla tjänster inom den senaste tekniken, och det kommer också att finnas en butik för försäljning av datorer, mobiltelefoner och annan teknik. Företaget ska få helt nybyggda lokaler. Därför har jag anlitat Stockholm Schakt & Grus, ett företag inom markarbeten i Huddinge. Nu har bygget kommit så långt så att bitar av ett berg är bortsprängt och grunden har gjutits. Det blev en hel del sten och grus som jag behövde ha hjälp med att transportera bort. Detta är orsaken till att jag har anlitat Stockholm Schakt & Grus.  

 

När man bygger helt nytt som jag gör, och behöver hjälp med markarbeten, så är det väldigt bra att det finns ett företag som är experter på det här med markarbeten i Huddinge. Jag har givetvis behövt anlita en hel del andra företag också, bland annat ett byggföretag som jag så här långt också är väldigt nöjd med. Jag ska skriva till er lite längre fram och berätta om det byggföretaget. Jag tänkte att jag skulle vilja rekommendera er som behöver hjälp med markarbeten i Huddinge med omnejd, att anlita er av Stockholm Schakt & Grus. Jag kan inte säga annat utan att jag är riktigt nöjd med deras insatser! De kan också hjälpa till med att bygga grunder, dräneringar och finplanering av tomter. Kika gärna in på deras hemsida om ni är intresserade av att få veta mer!